FOTO-VIDEO. Ministrul Muncii, Marius Budăi: “Bugetarii sunt scheletul acestei țări. Mediul privat nu poate fără bugetari și invers”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Satu Mare. Însoțit de Aurelia Fedorca, președintele organizației județene a partidului de guvernământ, ministrul Muncii nu s-a sfiit să afirme că nu există absolut nici o garanție că nivelul salariilor și pensiilor se va menține (sau va crește) în cazul în care partidele de opoziție ar ajunge să conducă România.

Mai mult, contrazicându-i mai ales pe liderii PNL și USR care clamează atât că sistemul bugetar este supradimensionat, cât și că mediul de afaceri din România ar avea de suferit de pe urma politicilor guvernamentale, ministrul Marius Budăi a precizat următoarele:

“Bugetarii sunt scheletul acestei țări. Nu cred că trebuie dați afara. Este o himeră că bugetarii sunt mulți. Privatul nu poate funcționa fără sistemul bugetar. Și la fel este și invers (…) Pe de altă parte, guvernul PSD a luat cele mai multe decizii de dreapta pentru susținerea antreprenorilor, și nu le-a luat de capul lui pentru că întotdeauna ne-am consultat atât cu oamenii de afaceri, cât și cu sindicatele, deci permanent a existat acest dialog.”

Întreaga conferință de presă a ministrului Muncii, Marius Budăi, și a președintelui PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, o puteți vedea în materialul video de mai jos.

Conferința de presă a ministrului Muncii, Marius Budăi, la Satu Mare

Gepostet von Sătmăreanul am Dienstag, 1. Oktober 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.