Cărăușul unor contrabandiști de țigări, capturat la Satu Mare după urmăriri pe străzile orașului (foto)

170 000 de fire de țigarete de proveniență ucraineană au fost ridicate în vederea confiscării de polițiștii de investigare a criminalității economice, la data de 30 septembrie a.c.

La data de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, pe raza municipiului Satu Mare.

În cadrul activităților desfășurate a fost oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Satu Mare. Fiindu-i solicitat un act de identitate șoferului, acesta nu s-a conformat dispozițiilor polițistului continuându-și deplasarea, fiind depistat ulterior pe o altă stradă, din municipiul Satu Mare.

Autoturismul depistat a fost indisponibilizat de polițiști și a rămas în custodia acestora, până la data de 30 septembrie a.c., când în urma obținerii de către polițiști a autorizațiilor necesare, autoturismul în cauză a fost percheziționat.

Cu ocazia efectuării percheziției, în compartimentul din spate destinat transportului de marfă, s-au găsit 17 cutii învelite fiecare cu sac de naylon, de culoare închisă, fiecare dintre cutiile identificate conținând 10 000 de fire țigarete de proveniență ucraineană.

Cercetările continuă în vederea stabilirii si dovedirii întregii activități infracționale în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii asimilate contrabandei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.