FOTO-VIDEO. Bătaie cu bâte și săbii terminată cu un mort și un rănit foarte grav. Vestul Sălbatic din fața Parlamentului României

În noaptea de duminică spre luni, prin apel 112, a fost sesizat un conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane. În urma altercaţiei extrem de violente (cu bâte și săbii), două persoane au fost rănite, primind îngrijiri din partea unui echipaj de urgenţă. Ulterior, în urma loviturilor, unul dintre bărbaţi a decedat. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
Scenele de groază în zona Piața Constituției, în fața Palatului Parlamentului din București.
Bărbatul decedat avea 30 de ani, iar cel rănit are 20, potrivit primelor informații.
Poliția, noi detalii

 Azi, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a declarat că o dispută verbală a degenerat în bătaia dintre două grupuri de persoane ce a avut loc în Piața Constituției din Capitală.

E oficial! Ne-am întors la România anilor '90, când legea o făceau clanurile mafiote cu bâta, săbiile și pistoalele. Când regii Bucureștiului se numeau Fane Spoitoru, Sile Cămătaru, Aurel a lu' Caran și alții…Azi noapte a avut loc o reglare de conturi în stil mafiot, fix pe platoul din fața Palatului Parlamentului din București. Un om a fost executat în stil mafiot, prin împușcare!Nenorociții ăștia nu pricep că e prea mult!! Nu mă refer la interlopi. Ei câștiga teren fiindcă simt că se poate, că e loc. Acum 2 luni, tot clanul Sportivilor și-a reglat supremația în stradă: 200 de brute în parcul Vitan. Nimeni nu a ajuns la pușcărie, deși e plin Internetul de filmări. Am ajuns o țară neguvernată sau guvernată de imbecili, mai exact. Instituțiile de forță ale statului nu mai sunt prezente. Le-au paradit complet!Poliția nu mai există decât pe ștatele de plată. Jandarmeria bate și omoară oamenii. Procurorii sunt blegi și tot mai slabi profesional. SRI-ul preferă să nu se mai bage în nimic.Așa nu se mai poate! Cu moțiune, fără moțiune, trebuie să scăpăm de ticăloși! Suntem raiul pedofililor, ne sunt omorâți copiii, oamenilor normali le este teamă să mai iasă seara din casă! Vă spun sincer că și unor politicieni de bună credință (care oricum se numără pe degete) le va fi foarte greu să îndrepte lucrurile. Instituțiile statului sunt înțesate de imbecili, sinecuriști, amante, rude nepricepute și activ de partid de cea mai proastă factură…Închidem România și plecăm cu toții?! Le predăm lor țară?! Sau facem o ultimă ofensivă democratică și dăm cu ei de pământ??

Gepostet von Dan Bucura am Sonntag, 29. September 2019

„Încă de aseară, au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere, imagini care sunt vizionate de către polițiști. De asemenea, se continuă acest proces de ridicare a imaginilor de pe camerele de supraveghere și urmează ca acestea să fie vizionate. La fața locului, a fost găsit un tub, cel mai probabil de la un pistol cu gaze și de asemenea un încărcător gol, de asemenea, tot de la un pistol cu gaze. Au mai fost ridicate de la fața locului mai multe obiecte contondente. Au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continuă și la acest moment”, a declarat Sarca.

Purtătorul de cuvânt a mai precizat că, din primele date, se poate vorbi despre un conflict existent între două grupuri de persoane care s-ar fi întâlnit duminică seară, iar o dispută verbală ar fi degenerat în această situație.

Primul echipaj de poliție a ajuns la fața locului într-un interval de timp mai mic de două minute, a mai precizat Diana Sarca.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.