FOTO-VIDEO. Despre cum se îmbracă bărbații și despre „Femei în mișcare” – carte și paradă de modă la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană Satu Mare, firma de design vestimentar CM-Création de mode Satu Mare și Editura Casa din Oradea au organizat vineri, 27 septembrie, cu începere de la ora 20, la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr” evenimentul de lansare a cărții „Stilul vestimentar masculin contemporan”, semnată de Nicolas Schiffer. Acest eveniment a fost urmat de prezentarea colecției de toamnă „Femei în mișcare”, realizată în atelierele CM-Création de mode de designerii de modă Cosmin Mureșan și Sebastian Gabriel David.

Lucrarea „Stilul vestimentar masculin contemporan” se dorește a fi un ghid pertinent și adevărat în lumea a ceea ce se numește “gentlemanul contemporan”. Ea de adresează acelor bărbați cărora le place să se îmbrace, acordând atenție ținutei lor, adică bărbaților pentru care această preocupare – îmbrăcantul cu gust, adică – nu reprezintă o povară, ci o adevărată plăcere. În concluzie, cartea se adresează mai ales bărbaților care acceptă că și haina îl face pe om.

Cartea a beneficiat de prezentarea făcută de cunoscutul designer vestimentar sătmărean Cosmin Mureșan, cel care are și calitatea de consultant de specialitate în conceperea și redactarea acestei lucrări de excepție.

Lansarea cărții despre moda masculină a fost urmată de o paradă de modă foarte feminină. Colecția de toamnă „Femei în mișcare” pe care o propune CM-Création de mode reinterpretează garderoba de toamnă în 12 ținute și atrage atenția, prin linie și culoare, asupra unei probleme atât de personale cum este lupta împotriva cancerului de sân.

Parte a proiectului național „Nocturna bibliotecilor” – ediția a X-a -, evenimentul de stil (literar și vestimentar) de ieri seară și-a propus să reunească în jurul bibliotecii, prin intermediul modei, personalități sătmărene pentru care fiecare zi este o nouă provocare, atât din punct de vedere profesional, cât și în ceea ce privește alegerea stilului vestimentar personal.

sursa foto-video: Carmen Tuță

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.