Efecte perverse ale ploii de ieri: beție și dosar penal

“Plouă, plouă, plouă, vreme de beție…” Având în vedere faptul că ieri a tot plouat, mai molcolm sau mai aprig, în județul Satu Mare, expresia bacoviană o fi venit în mintea multora. Iar unii au trecut la fapte, aplicând matematic versul lui Bacovia după următoarea formulă: ploaie=timp de matoleală. Fără să țină cont de faptul că în această ecuație este interzisă luarea în considerare, fie și în glumă, a posibilității de a urca la volan. Aspect ignorat, ieri, de cel puțin un personaj.

Polițiștii din cadrul  Secției de Poliție Rurală Gherța Mică au depistat la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 03:20 un conducător auto, de 27 de ani, din localitatea Trip, care se afla la volanul unui autoturism pe DJ 109 L, în localitatea Călinești Oaș fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,06mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.