Pompierii sătmăreni au luptat ore întregi cu un incendiu (galerie foto)

În cursul acestei nopți, Detașamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu trei autospeciale de stingere, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă (șură) din localitatea Ardud.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la întreaga anexă, fiind cuprinse de flăcări mai multe materiale combustibile: baloți de fân, lemne de foc, recipiente din lemn.
Având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile aflate în interiorul anexei, acțiunea de limitare și lichidare a incendiului a durat aproximativ 4 ore, în tot acest timp, autospecialele făcând alimentarea în navetă. La intervenție au participat și 6 pompieri voluntari din cadrul SVSU Ardud, care au acționat cu autospeciala aflată în dotare, dar și reprezentanți ai Primăriei Ardud cu un buldoescavator.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă au ars: aproximativ 2000 baloți de fân, 8 mc de material lemnos, structura din lemn a acoperișului și s-au degradat: pereții anexei, aproximativ 1000 baloți de fân, mai multe piese, utilaje și bunuri depozitate în anexă.
Cauza probabilă de producere
a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.