În septembrie, RAR și Poliția par “vrăjiți” să caute rable doar pe un singur drum din județ. Cu o excepție

Conform comunicatelor de presă ale IPJ Satu Mare din luna septembrie 2019, echipele mixte Poliție-RAR au o ciudată preferință de a-și desfășura controalele “anti-rable” pe un singur drum din județ (cel puțin așa s-a întâmplat de-a lungul lunii septembrie – până acum, cel puțin). Este vorba de șoseaua Satu Mare-Mădăras-Ardud. Atât. De parcă o vrajă anume îi face să aleagă, aproape sistematic, doar această rută. Oricum, în cursul lunii septembrie 2019 a existat o singură excepție – au mers până la Iojib. Atât. De parcă restul șoselelor din județul Satu Mare ar avea scutire de controalele mixte RAR-Poliție.

Pentru a exemplifica, prezentăm cititorilor informațiile concrete pe această temă furnizate în buletinele de presă ale IPJ Satu Mare.

  • La data de 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud, au desfășurat activități pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, în localitatea Mădăras, împreună cu specialiștii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 480 de lei și au ridicat 5 certificate de înmatriculare.
  • La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud, au desfășurat activități pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, în localitatea Ardud, împreună cu specialiștii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.625 de lei și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.
  • La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Satu Mare, au desfășurat activități pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, pe DN1C- E58, în localitatea Iojib, împreună cu specialiștii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 045 de lei și au ridicat 3  certificate de înmatriculare.
  • La data de 24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Ardud, au desfășurat activități pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, pe DN19A, în localitatea Mădăras, împreună cu specialiștii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2 465 de lei și au ridicat 7 certificate de înmatriculare pentru noxe peste limita legală admisă, pentru anvelope de altă dimensiune și uzate peste limita legală admisă și pentru ITP expirat. De asemenea au fost reținute 2 plăcuțe de înmatriculare pentru ITP expirat.

sursa informațiilor: comunicatele de presă ale IPJ Satu Mare

Un Comentariu la "În septembrie, RAR și Poliția par “vrăjiți” să caute rable doar pe un singur drum din județ. Cu o excepție"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.