N-au avut ce permis să-i ia după ce i l-au luat înainte. Iar altul avea grade mari în plus

Polițiștii au depistat în acest sfârșit de săptămână, doi bărbați de 43, respectiv 39 de ani, care au comis infracțiuni la regimul rutier.

La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au depistat un sătmărean, de 43 de ani, care se afla la volanul unui autoturism. În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat fapt pentru care în cauză s-a întocmit dosar penal.

Al doilea caz a fost surprins de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș. Ei au depistat la data de 22 septembrie a.c., un conducător auto, de 39 de ani, din localitatea Negrești Oaș, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge însă acesta a refuzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.