ELLA BELLA invită copiii și părinții sătmăreni la premiera spectacolului “TU AI INIMIOARĂ?”

Copiii și părinții sătmăreni sunt invitați la jocuri, cântece și ghidușii care, printre altele, îi vor provoca să răspundă la o frumoasă întrebare esențială: “TU AI INIMIOARĂ?”
În această toamnă, Ella Bella pornește într-o nouă aventură-spectacol, aventură care va începe la Satu Mare în data de 3 octombrie 2019,de la ora 18, în sala mare a Casei de cultură a sindicatelor.
Copiii sătmăreni sigur vor fi încântați să vadă că, în cadrul acestui nou spectacol,  Ella Bella îi va avea alături și pe prietenii săi: Dodo, Lala și frații Bubu-Rica. Cele 5 personaje atât de îndrăgite (și cunoscute de copii) îi vor încânta pe cei mici, dar și pe cei mari, cu micile lor ghidușii și vor încerca să-l umanizeze pe robotelul Neo care vă întreabă: “Tu ai inimioară?”

Da, “Tu ai inimioară?” –  acesta este numele noului spectacol pe care Ella Bella&co îl  vor susține în mai multe orașe din Transilvania, premiera absolută având loc la Satu Mare în data de 3 octombrie, spectacol empatic și interactiv la care Ella Bella îi așteaptă, cu inimioara deschisă, pe toți copiii și pe părinții-copii.

Și să mai știți că…  după colț așteaptă Turbi, cel care va încerca iarăși să strice buna dispoziție prin aparițiile sale ” necontrolate”, el putând fi cumințit doar cu ajutorul a câți mai mulți copii cuminți și veseli prezenți în sala de spectacol.

Așadar, prietenii din YUPILANDIA vă invită la încă o seară memorabilă de cântec, suspans și bună dispoziție. Și transmit copiilor, cu dragoste și emoție: “Ne vedem cât de curând!!!!”

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro , la casele de bilete ale Casei de Cultură a Sindicatelor și a Teatrului de Nord Satu-Mare si pe terminalele Selfpay. Online, părinții sătmăreni pot plati cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange.

Sătmăreanul.net este partener media el evenimentului, împreună cu alte publicații sătmărene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.