Deputatul Ioana Bran invită sătmărenii să semneze ”Pactul pentru bunăstarea românilor”

Constatând virulența din ultimul timp a discursurilor politice ale opoziției, actualul partid de guvernământ a lansat, prin președintele PSD – primul ministru Viorica Dăncilă – un PACT PENTRU BUNĂSTAREA ROMÂNILOR prin care, în esență, se dorește asigurarea tuturor cetățenilor României că nici una din măsurile de creștere a salariilor și pensiilor sau cele de susținere a mediului de afaceri și a micilor fermieri nu vor fi înlăturate ulterior prin malversațiuni politicianiste. După ce Viorica Dăncilă a invitat liderii partidelor politice să semneze acest pact, acum a lansat această invitație către toți cetățenii României.

Deputatul PSD Ioana Bran a semnat acest pact și invită sătmărenii să facă la fel:

“Am semnat ”Pactul pentru bunăstarea românilor” pentru că nu avem voie să facem pași înapoi! Creșterea salariilor și a pensiilor trebuie să continue. Viața românilor trebuie să fie din ce în ce mai bună.

Programele de stimulare a antreprenorilor, și mă gândesc mai ales la tineri, trebuie să beneficieze în continuare de taxe și impozite mici.

Acest Pact este garanția politică a continuării creșterii nivelului de trai al românilor. Dacă și tu crezi în aceste lucruri, te invit să semnezi și tu petiția online!”

Cei care doresc să semneze această petiție online pot să o facă AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.