Ecstasy, canabis și cocaină – drogurile găsite azi la o rețea de traficanți din județul Satu Mare (galerie foto)

În această dimineață, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat 11 percheziții domiciliare în județ.

 Acțiunea a vizat destructurarea unei grupări specializate în traficul și consumul de droguri de risc și mare risc. În urma perchezițiilor (pe raza municipiului Satu Mare și a orașului Negrești Oaș), au fost ridicate, în vederea confiscării, 60 de comprimate ecstasy, un kg de canabis și 16 doze de cocaină și 3 doze amfetamină.

 

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 5 persoane, față de care vor dispune măsuri legale în consecință.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat luptătorii de acțiuni speciale și polițiștii criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.