Firmă din Satu Mare care se îngrijește de cheful de muncă și buna dispoziție a angajaților

Condițiile de muncă pe care le asigură unii angajatori din județul Satu Mare sunt, destul de des, la ani lumină de ceea ce se cheamă decență. Muncitorii, care au nevoie de bani, de obicei tac sau protestează în surdină, dar îndură cu stoicism mediul de lucru adesea stresant. Astfel că, în aceste condiții atât de generalizate de nefericire profesională, abia în momentul în care se poate constata direct că există și angajatori care chiar demonstrează respect și preocupare pentru condițiile de muncă ale propriilor lucrători, ajungi să-ți spui că dracul nu e chiar atât de negru peste tot și întodeauna.

Angajații de la Autonet Import  Satu Mare au primit cu mare entuziasm colțul special pregătit pentru a savura cele mai bune produse cu cafea și ceaiuri, o inițiativă unică în orașul nostru, cel puțin în ceea ce privește paleta de beneficii oferite de departamentele de resurse umanie ale firmelor. Denumită “A Black Coffee & Tea Corner”, mini-cafeneaua beneficiază de serviciile unui barista cu experiență care pregătește specialitățile de cafea pentru angajați, în mod gratuit. Membrii echipei Autonet pot alege și dintre cele 12 sortimente de ceai de calitate aflate la dispoziția lor.

De la introducerea noului beneficiu, în urmă cu o săptămână, acesta se bucură de mare succes printre angajații și oaspeții sediului Autonet Import, expertul barista pregătind peste 300 de băuturi calde în fiecare zi, pentru a oferi un avânt proaspăt și bună dispoziție în fiecare dimineață.

Inițiatorii conceptului nu au lăsat la voia întâmplării nici calitatea cafelei: a fost realizat un blend propriu prin combinarea potrivită de arabica și robusta. Acest blend este furnizat săptămânal, proaspăt, de către cea mai profesionistă prăjitorie de cafea din Cluj-Napoca.

Pe lângă lansarea acestui nou concept, un accent foarte important a căzut și pe contribuția la protejarea mediului, angajații de la birouri primind în dar, în contextul acestui proiect, căni personalizate din ceramică pentru ceai și cafea. Ca urmare a acestui fapt, paharele de unică folosință din plastic au fost eliminate din birouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.