Despre pedalele de accelerație cu grave devieri de comportament și efectele lor asupra picioarelor frumoase

În județul Satu Mare nu doar că există circulație, dar câteodată pedalele de accelerație o iau razna și vor să stea amoros lipite fix de podeaua mașinii – iar șoferii netrecuți corespunzător prin orele de clasă pregătitoare la care trebuiau să buchisească definitiv Codul Rutier sunt pedepsiți de polițiști mult prea atenți și dotați tehnic, deși ei, șoferii cu defecte de accelerație, sunt veritabile prototipuri de nevinovăție. Păcătoasele alea de pedale de accelerație-s de vină, nu ei!!!

Un astfel de exemplu despre grave devieri de comportament ale pedalelor de accelerație a fost comunicat și azi de IPJ Satu Mare. Comunicat în care se face vorbire despre – of, Doamne! – obligarea unor șoferi să meargă pe jos. Iar faptul că, vorba aia, mersul pe jos face piciorul frumos, nu-i tare consolează pe cei sancționați.

Practic, peste 130 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii rutieri sătmăreni la data de 16 septembrie a.c., ca urmare a unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare, în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

 Astfel, la data de 16 septembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 61 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 27 de conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Dintre permisele de conducere reținute, 25 de conducători auto au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze cu peste 50 km/h mai mult față de limita maximă admisă.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.