Număr-record de amenzi și permise suspendate! Statistica iresponsabilității rutiere existente printre șoferii sătmăreni

Siguranța rutieră a cetățenilor este prioritatea polițiștilor sătmăreni care se ocupă de tot ceea ce înseamnă prevenție și, dacă situația o impune, de sancționarea șoferilor care ignoră prevederile Codului Rutier. Iar numărul șoferilor cu apucături periculoase în trafic este chiar îngrijorător. 

Astfel, totalizând cifrele comunicate zilnic de IPJ Satu Mare pentru perioada cuprinsă între 5 – 12  septembrie a.c.,  rezultatele sunt mai relevante pentru a indica amploarea fenomenului de iresponsabilitate rutieră în rândul șoferilor sătmăreni.

Practic, în intervalul de timp menționat, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat – în total – peste 870 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 310.000 de lei.

De asemenea, în perioada 5 – 12 septembrie 2019 au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 114 conducători auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.