Accidentul grav de azi de la Botiz. Primele concluzii ale polițiștilor rutieri sătmăreni (galerie foto)

Purătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, agentul de poliție Paula Gabor, a comunicat primele concluzii ale polițiștilor sătmăreni în legătură cu gravul accident petrecut azi în comuna Botiz (județul satu Mare).

Potrivit sursei amintite mai sus, azi, la ora 10.42, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în localitatea Botiz. Polițiștii Serviciului Rutier ajunși la fața locului au stabilit faptul că un șofer, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Trip, care se afla la volanul unui autoturism rulând pe direcția Satu Mare – Ciuperceni, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula din sens opus, acesta din urmă fiind condus de un bărbat de 41 de ani, din Călinești Oaș.


În urma evenimentului rutier, ambii șoferi au fost transportați la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale, împreună cu alți doi pasageri din cele două autoturisme. Conform ISU Satu Mare, una dintre victimele accidentului a suferit un sever traumatism cranio-cerebral.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a deschis un dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.