Meseria lor este salvarea de vieți. Azi este ZIUA POMPIERILOR! (foto-video)

Ori de câte ori e un incendiu pe undeva, sunt chemați urgent pompierii. Dacă se întâmplă un accident, foarte des ajung primii la fața locului cei din echipele de descarcerare ale pompierilor. În caz de inundație, se apelează în mod sigur și la pompieri. Într-o situație nefericită de înec, pompierii sunt cei care efectuează, uneori ore și zile la rând, căutările corpurilor neînsuflețite din adâncurile apelor. Ei, pompierii…

Dacă s-ar face un sondaj de opinie amplu și profesionist în legătură cu gradul de încredere al populației din România în fiecare dintre structurile Ministerului de Interne, suntem convinși că pompierii ar ocupa – de departe! – locul întâi (no offence pentru ceilalți de care, de asemenea, este realmente nevoie în orice stat). Dincolo de faptul că pompierii și-au asumat, din start, riscurile meseriei lor până într-acolo încât nu ezită să-și pună în pericol propria viață pentru a salva altele, doar în legătură cu ei există convingerea că într-adevăr nu fac nici un fel de politică și că nu fac nici un fel de discriminări niciodată. Mai mult de atât, profesionalismul pompierilor este îndeobște unanim recunoscut, ei reușind, prin munca lor, să ofere oamenilor sentimentul CERTITUDINII că vor face tot, chiar tot, ceea ce este omenește cu putință pentru ca vieți omenești (și nu numai) și bunuri materiale vor fi salvate de la distrugere. Ceea ce inspiră un real respect, pe bună dreptate.

Astăzi, 13 septembrie, este Ziua Pompierilor din România. LA MULȚI ANI!

ZIUA POMPIERILOR DIN ROMANIA – 13 septembrie

ZIUA POMPIERILOR DIN ROMANIA – 13 septembrie Într-o singură zi pe an, la 13 septembrie, cinstim eroismul pompierilor români care zilnic salvează vieți. La mulți ani tuturor pompierilor! Glorie eroilor!Pentru noi sunteti Nemuritori!Multumim HaHaHa Production pentru colaborare!

Gepostet von Ministerul Afacerilor Interne, Romania am Montag, 12. September 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.