Învățătoarea care a atacat doi copii cu spray lacrimogen, “cunoscută cu probleme” de Inspectoratul Școlar

Profesoara din județul Satu Mare care a atacat doi copii, în vârstă de șase ani, cu spay lacrimogen era cunoscută în rețeaua școlară ca fiind “cu probleme”, dar. după cum spune inspectorul școlar general Călin Durla, nu a avut niciodată antecedente violente. În schimb, nu ducea niciodată anul școlar până la capăt, ci renunța la jobul primit la început de septembrie.

”În primul rând i s-a desfăcut contractul de muncă de ieri. Ea n-a mai avut antecedente de felul acesta. Singurele antecedente pe care le-a avut a fost că de fiecare dată când a fost repartizată pe un post nu a dus anul școlar la bun sfârșit și a renunțat după o săptămână, două, o lună. A participat la concursuri, întotdeauna a luat note mari, dar nu a dus anul până la capăt. Acum a zis că s-a simțit amenințată de către cei doi copii de 6 ani. Acum să mă ierte Dumnezeu, dar un învățător care e pus acolo să învețe copiii să te simți amenințat de un copil de 6 ani?”, a declarat Călin Durla, inspector școlar general al ISJ Satu Mare.

Incidentul din județul Satu Mare a avut loc, ieri, la școala din Chereușa, comuna Santău, unde o învățătoare a folosit sprayul paralizant pe cei doi elevi de la clasa pregătitoare pe motiv că ar fi fost agresată. Învățătoarea a fost reținută pentru 24 de ore după ce i-a atacat pe cei doi copii.

sursa: hotnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.