Furau banii din automatele de cafea. Pe unde au umblat polițiștii ca să-i prindă pe hoți

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au depistat, ieri, 11 septembrie a.c., 4 bărbați, bănuiți că în noaptea de 8/9 septembrie a.c. ar fi comis mai multe furturi pe raza municipiului Satu Mare.

Astfel, la data de 11 septembrie a.c. poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Satu Mare, în zona de agrement Someș, Pod Decebal, Pod Golescu, P-ta Someș, pentru identificarea si depistarea persoanelor care în noaptea de 08/09 septembrie a.c., ar fi comis mai multe furturi pe raza municipiului Satu Mare.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști și cu sprijinul specialiștilor criminaliști au fost depistați doi bărbați de 46, respectiv 24 de ani, bănuiți că în noaptea de 8/9 septembrie a.c., ar fi sustras bani din aparatele de cafea care se aflau în incinta a două societăți comerciale, din municipiul Satu Mare.

Totodată, au fost depistați alți doi bărbați de  31, respectiv 53 de ani, din localitatea Apa, bănuiți că în aceeași noapte ar fi distrus ușa de la intrare într-un magazin comercial din Satu Mare.

 

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale în cadrul dosarelor penale întocmite.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.