FOTO-VIDEO. S-a deschis CINEPLEXX Satu Mare! Există locuri speciale pentru cupluri

În seara zilei de 12 septembrie 2019, la ora 19, a avut loc deschiderea oficială a noului cinematograf CINEPLEXX din incinta Shopping City Satu Mare. Sătmărenii au astfel un nou loc de relaxare, un spațiu cu adevărat modern în care au posibilitatea de a viziona filme stând foarte comod și experimentând cele mai noi tehnologii la nivel mondial în ceea ce privește acuratețea proiecțiilor cinematografice.

La deschidere au participat și oficialități din cadrul Primăriei Satu Mare – primarul Gabor Kereskenyi și viceprimarul Adrian Albu -, oameni de afaceri și câteva zeci de sătmăreni care au primit bilete gratuite în urma aprecierilor scrise pe pagina de Facebook a CINEPLEXX Satu Mare.

Scurta cuvântare a primarului de Satu Mare, Kereskenyi Gabor, memorabilă:

 

Cu o investiție totală de trei milioane de euro, noul cinematograf  din municipiul Satu Mare este cel de-al doilea din România – primul fiind inaugurat la București – cu o tehnologie revoluționară de sunet, Dolby ATMOS.

Cele cinci săli ale CINEPLEXX Satu Mare sunt deservite de ecrane ultra performante care au o suprafață totală de peste 250 metri pătrați , cu tehnologie Real 3D și 4K, . Fiecare din cele cinci săli ale noului multiplex includ și scaune speciale pentru cupluri, ceea ce constituie o premieră absolută în România.

Așa arată o sală a CINEPLEXX Satu Mare:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.