FOTO-VIDEO. Începând de azi, sătmărenii sunt invitați la noul cinematograf CINEPLEXX! Lista filmelor de la deschiderea oficială

Astăzi, 12 septembrie 2019, de la ora 19, sălile cinematografului CINEPLEXX din incinta Shopping City Satu Mare – de pe Drumul Careiului – se vor deschide pentru toți sătmărenii care își doresc să trăiască experiența vizionării unor filme, foarte atent selectate, în condiții tehnice atât de moderne încât chiar ar putea crea frumoase dependențe.

CINEPLEXX Satu Mare a anunțat așteptata listă a primelor filme pe care le va proiecta astăzi, așa că se încheie suspansul pe această temă:

😱IT: Chapter Two / IT: Capitolul 2
🏰Downtown Abbey
🧨Angel Has Fallen/”Cod Roșu în serviciile secrete”

Foarte curând, sătmărenii vor putea găsi pe cineplexx.ro programul complet de filme.

De asemenea, pentru că ziua deschiderii este foarte specială pentru cei care au investit 3 milioane de euro și au muncit pentru realizarea acestui proiect pentru sătmăreni și pentru că se dorește ca toată lumea să aibă șansa să vadă un film în noul #CineplexxSatuMare, astăzi nu vor fi active opțiunile de rezervare online și achiziție de bilete online. Primii veniți, primii care văd filme. 😄

Pentru ca sătmărenii să-și facă o idee despre filmele care vor putea fi văzute la CINEPLEXX Satu Mare începând din această seară, de la ora 19, prezentăm aici cele trei trailere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.