Condamnată la 3 ani și 5 luni pentru contrabandă

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au identificat și predat  unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare  o maramureșeancă de 35 de ani, căutată de autoritățile din România pentru săvârşirea infracțiunii de contrabandă.

Miercuri, 11 septembrie 2019, în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetățeanul român M. A., în vârstă de 35 de ani, din județul Maramureș.

La verificări, polițiștii de frontieră au constatat că persoana în cauză este căutată de autoritățile din România. Pe numele acesteia, Judecătoria Baia Mare a emis, în data de 04 martie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Astfel, femeia are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și 5 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.