FOTOGALERIE. Un primar plutea pe Someș, copiii aveau lumea lor – plus ceva politicieni locali. Instantanee haioase de la VETIȘ FISH FEST

Primul festival culinar pescăresc din județul Satu Mare – VETIȘ FISH FEST – s-a-ncheiat. Dar fotografiile au rămas. Organizatorii au ales imaginile destinate publicării. Acum Sătmăreanul.net vă arată câteva din celelalte. În primul rând pentru că ecourile festivalului VETIȘ FISHJ FEST nu s-au stins de tot încă. În al doilea rând pentru că, de exemplu, și fotografiile în care fostul primar de Satu Mare, Iuliu Illyes (actual primar la Vetiș), se încumetă cu caiacul pe Someș sunt memorabile.

Și la festivalul VETIȘ FISH FEST, ca dealtfel la orice manifestare publică în aer liber, copiii și-au creat propria lume cu jocuri și dezinvoltură și aventuri. Fie stăpânind lumea de la înălțimea unui balot de paie, fie hârjonindu-se printre sutele de participanți la festival, copiii care au fost prezenți la Vetiș s-au desfășurat așa cum doar la un eveniment cu adevărat reușit pot să o facă fără inhibiții.

Fiind organizat în premieră pentru județul Satu Mare un festival de acest gen, “mierea” – mai exact, peștele preparat în fel și chip! – de la VETIȘ FISH FEST a atras, evident, și o serie de politicieni sătmăreni. În imaginile de mai jos apar președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, deputatul liberal Romeo Nicoară, fostul șef al aceluiași Consiliu Județean, Adrian Ștef, primarul de Odoreu Dumitru Pop. Fotografiați fără aprobare oficială, bineînțeles. Dar și ei, alături de alții, au fost încântați de VETIȘ FISH FEST, festival organizat din finduri europene pentru stimularea consumului de pește în județ.

După lăsarea întunericului, un caiac de lux – din lemn de mahon! – străjuia sătmărenii rămași până la ultima melodie a festivalului VETIȘ FISH FEST. În așteptarea, probabil, a primarului care să-l conducă pe Someș.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.