Val de șoferi beți în Satu Mare. Cazuri concrete și grade de îmbibare alcoolică

O serie de infracțiuni în cascadă au fost constatate – în flagrant – de polițiștii rutieri sătmăreni în acest sfârșit de săptămână pe raza județului Satu Mare.

1) Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat la data de 6 septembrie a.c., un sătmărean care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

2) La data de 7 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat la volanul unui autoturism pe strada Alexandru Odobescu, din municipiul Satu Mare, un conducător auto de 34 de ani, care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat,

3) Polițiștii Secției Poliție Rurală Satu Mare au identificat la data de 7 septembrie a.c., la ora 21.50, în localitatea Petea, un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

4)  La data de 8 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat la volanul unui autoturism pe strada Odoreului, din municipiul Satu Mare, un conducător auto de 35 de ani, care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.