Adevărații profesioniști din Poliția Satu Mare asigură elevii că vor avea grijă de ei

Campania 10 PENTRU SIGURANȚĂ, desfășurată la nivel național de către structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a debutat în județul Satu Mare cu un eveniment organizat sâmbătă, 7 septembrie a.c., la ora 17.00, la mall-ul Shopping City din municipiul Satu Mare. și a continuat astăzi în mai toate școlile.

Polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog au interacționat cu părinții și copii prezenți la mall.

Dacă pe copii i-au angrenat în jocuri interactive care au presupus verificarea cunoașterii regulilor de circulație, aceștia fiind răsplătiți cu rechizite școlare, cu părinții, specialiștii au discutat despre preocupările pe care le au copii în timpul liber, despre accesul acestora la internet și alte aspecte care țin de siguranța școlară.

Iar astăzi, 9 septembrie a.c., polițiștii au fost alături de elevi în prima zi de școală, ocazie cu care le-au transmis că și polițiștii trăiesc împreună cu elevii, părinții și cadrele didactice emoția unui nou început și au fost prezenți în fața lor pentru a-i asigura că adevărații profesioniști ai Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare le sunt alături și au ca prioritate siguranța lor.

sursa: comunicat IPJ Satu Mare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.