APASERV acuză UNICARM că fură apă. Patronul Vasile Lucuț: “ăia se ocupă de magării și prostii!”

O echipă de control a APASERV Satu Mare a depistat o legare ilegală la o conductă magistrală de apă, branșament făcut în beneficiul unei ferme care aparține firmei UNICARM.

Directorul general al APASERV, Ioan Leitner, a confirmat pentru Sătmăreanul.net această informație și a dat câteva detalii.

“Noi am depistat branșamentul săptămâna trecută, la puțin timp după ce a fost făcut. Era la aproximativ 40 de centimetri de branșamentul nostru și conducta nouă avea un diametru mai mare decât aceea a noastră. Persoana care a făcut acest al doilea branșament a motivat că nu aveau debit suficient la ferma din Moftin, dar asta nu poate fi un motiv pentru că, într-un asemenea caz, ar fi trebuit să ne spună și am fi luat măsuri pentru a le asigura debitul de apă care le-ar fi necesar… Din păcate, astfel de situații se mai întâmplă, mai ales la persoanele fizice… Oricum, indiferent de cine este vorba, atunci când îi prindem, cei în culpă plătesc imediat o amendă de 400 de lei, la care se adaugă prețul consumului de apă estimat plus costul lucrărilor de branșare sau debranșare, în total în jur de 1.000 de lei… În ceea ce privește situația cu acea fermă, încă nu am luat legătura cu UNICARM, doar cu persoana care a făcut acel branșament”, a declarat directorul general al APASERV, Ioan Leitner.

Patronul firmei UNICARM, Vasile Lucuț, s-a arătat revoltat de atitudinea APASERV, susținând că “se ocupă de măgării și prostii”.

Vasile Lucuț a declarat pentru Sătmăreanul.net “că acolo la fermă am trei puțuri, am făcut și un branșament acolo pentru că branșamentul vechi nu era bun. Iar acum ei se ocupă de asta?! Nu am apă la magazine, le-am cerut săși facă treaba și ei nu fac nimic în sensul ăsta! Nu vreau să spun mai multe acum, dar uite că ăia de la APASERV se ocupă de măgării și prostii!” 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.