Grigore Leșe, spectacol cu intrare liberă la Satu Mare. Vedeți unde, când și cum

În cadrul manifestărilor prilejuite de Festivalul Internațional de Literatură ”Corona Carpatica – Zilele Revistei Cronograf”, sâmbătă, 7 septembrie 2019, ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale propune sătmărenilor un mare spectacol de simțire și gândire românească, ”Grigore Leșe – Un secol de dor”, alături de invitații săi, coregrafa Liliana Iorgulescu, compozitorul Ionică Pop și scriitorul Mihai Neamțu.


Într-o lume a disoluției identitare celebrul etnolog și interpret Grigore Leșe și invitații săi aduc în fața publicului savoarea magică a trăirii în autentic, în aura valorilor perene ale unui neam care-și soarbe vigoarea din rosturi mai presus de înțelesuri.


La rândul său, scriitorul Mihai Neamțu, descifrează acele mecanisme de salvgardare națională care pot potența o resurecție națională salutară bazată pe rațiune și credință, pe demnitate și dreptate.
Fără îndoială, sătmărenii vor avea parte de momente memorabile, cele care mai pot încă să ne întărească ideea că neamul românesc are forța și determinarea să revină între popoarele esențiale ale omenirii.
Intrarea este liberă iar rezervarea locurilor se poate face la telefon 0753607748.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.