Cadouri personalizate pentru cei mai mici si cei mai mari membri ai familiei

Una dintre cele mai grele alegeri in ceea ce priveste cadourile pentru persoanele dragi este reprezentata de darurile facute celor mai mici sau celor mai varstnici membrii ai familiei. Atat copiii, cat si persoanele in varsta sunt mai greu de impresionat si de multumit. Desigur, pe piata exista numeroase idei de cadouri banale, care insa vor fi „aruncate” in sertarul cu jucarii sau cu amintiri. Pentru a nu da gres in alegerea facuta, specialistii sfatuiesc oamenii sa opteze pentru produsele personalizate din oferta Print Bu.

Ce cadouri personalizate pot fi oferite copiilor?

Unii ar putea crede ca prichindeii se vor bucura numai atunci cand primesc o jucarie galagioasa sau cu lumini multe, o jucarie foarte scumpa sau o rochita. Copiii vor aprecia foarte mult si altfel de cadouri – cele personalizate. Oferta pentru copii a magazinului online PrintBu include puzzle-ul personalizat. Un puzzle personalizat cu o fotografie de familie sau cu o fotografie a copilului cu fratele sau cu cel mai bun prieten se va dovedi cea mai buna alegere!

De asemenea, copiii vor primi cu mult drag si pusculita personalizata, deoarece vor invata sa isi gestioneze mult mai bine economiile, vor invata ca, daca strang banii primiti de la rude, la un moment dat se vor bucura de rezultate si isi vor putea cumpara jucaria mult visata sau isi vor putea plati singurei biletul de intrare la cinema, la un spectacol sau la circ.

Totodata, pentru copii, cel mai frumos cadou ramane un ursulet de plus personalizat, cu care sa doarma seara de seara, iar pentru cei mai mici membrii ai familiei, un body personalizat va fi alegerea potrivita.

Cadouri personalizate pentru bunici

Datorita varstei inaintate si faptului ca au primit, de-a lungul timpului, tot felul de cadouri, mai mult sau mai putin inspirate si mai mult sau mai putin reusite, bunicii sunt mai greu de impresionat, insa acest lucru nu este imposibil. O rama foto personalizata, care sa le trezeasca amintiri placute, reprezinta un dar de suflet. Acelasi lucru este valabil si pentru o cana personalizata cu o fotografie mai veche sau cu una de actualitate, cu o fotografie a acestora cu copiii, in contrast cu o fotografie cu nepotii.

Totodata, bunicul va aprecia foarte mult o halba personalizata din care sa isi savureze linistit berea (sau limonada) in zilele racoroase de vara, iar bunica va aprecia un sort personalizat cu mesajul „Cea mai buna (sau cea mai iubita) gospodina din familie”. Ambii bunici se vor bucura daca primesc un ceas de perete personalizat sau o perna personalizata, pe care sa o aseze frumos, alaturi de celelalte perne mici si mari, care stau ca la expozitie pe canapeaua care miroase a istorie.

Indiferent de varsta membrilor familiei, cadourile personalizate vor ramane a alegere inspirata, pentru ca exprima emotie, transmit un mesaj important si sunt o alegere accesibila din punctul de vedere al pretului si al termenului de executie si de livrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.