O nouă stagiune, o nouă identitate, noi provocări – și ZIUA PORȚILOR DESCHISE la Teatrul de Nord

Teatrul de Nord Satu Mare deschide stagiunea cu numărul 51 continuând ideea dominantă a ultimilor ani, aceea de reînnoire: renovarea clădirii, reluarea și reinventarea festivalului de teatru după o perioadă de pauză, și, din acest an, atribuirea unui nume secției române.

Un proces firesc prin care Teatrul de Nord își definește identitatea în contextul teatral actual, atât prin titlurile pe care și le propune odată cu începerea noii stagiuni, dar și prin conexiunea puternică cu propria istorie.

Trupa „Mihai Raicu” invită sătmărenii la ZIUA PORȚILOR DESCHISE, sâmbătă 14 septembrie 2019. Echipa acestei trupe dorește ca, și în acest mod, să se apropie mai mult de sătmăreni, astfel încât să se cunoască mai bine – și așteaptă cu emoție această  întâlnire. Sunt în pregătire tururi ghidate, jocuri pentru copii, ateliere de măști, ateliere de improvizație, repetiții deschise și multe surprize. Intrarea este liberă, înscrierile pentru tururi se vor face în curtea teatrului.

Se vor juca trei spectacolele: „Micul Prinţ” – de la ora 11.00, în Sala Mare; „Un spectacol improvizat” – de la ora 19.00, Sala Mare; „God is a DJ” – de la ora 21.00, în Sala Studio. Biletele costă 10 lei pentru copii și elevi, 15 lei pentru adulți, intrarea fiind liberă pentru spectatorii care s-au abonat la noua stagiune inclusiv în ziua evenimentului.

 Mai multe detalii găsiți pe site-ul: www.teatruldenord.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.