UPDATE. Conform polițiștilor, persoana care a agresat o educatoare e un tânăr! Directoarea DGASPC a relatat despre o tânără

O agresiune urâtă – cu înjurături, pumni și palme – a avut loc la Centrul social multifuncțional de la Noroieni. O educatoare, angajată a acestui centru social a fost victima unui beneficiar de contract de servicii sociale. În urma incidentului, a fost nevoie de intervenția polițiștilor și a unei ambulanțe.

Inițial, informațiile referitoare la persoana agresivă făceau trimitere directă la o tânără de 18 ani – aspect confirmat ulterior chiar de Mariana Dragoș, director executiv al DGASPC Satu Mare.

Șefa instituției tutelare a Centrului social multifuncțional de la Noroieni declarase pentru Sătmăreanul.net că tânăra de 18 ani (vârstă pe care ar fi împlinit-o în această vară, în iunie) are un comportament dificil. Mariana Dragoș chiar a relatat – discuția este înregistrată – că ea însăși ar fi fost agresată verbal de tânăra care ar fi înjurat-o și bătut-o pe educatoarea de la Noroieni.

Pentru un plus de informare, Sătmăreanul.net a solicitat detalii despre acest incident de la Poliția Satu Mare. Surpriză! Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, agentul de poliție Paula Gabor, a declarat că polițiștii sătmăreni au fost anunțați ieri, în jurul orei 17,25, de posibila comitere a unei agresiuni la Centrul social multifuncțional din Noroieni. Ajungând rapid la locul solicitării, polițiștii de la Ordine Publică au constatat că persoana presupus agresivă a fost un tânăr de 18 ani – nu o tânără! “Oricum, nu a depus nimeni nici o plângere. Polițiștii ajunși acolo au văzut că tânărul avea un comportament agresiv și au dispus internarea acestuia la secția de psihiatrie a Spitalului Județean, astfel că au chemat o ambulanță care l-a transportat acolo. Chiar dacă nu s-a depus nici o plângere, noi oricum vom continua cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acest caz”, a declarat agentul Paula Gabor, purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.