Detalii din ancheta Poliției legată de spargerea nocturnă a magazinului Santec (foto-video)

În această dimineață, Sătmăreanul.net a publicat informația conform căreia s-a comis o spargere de magazin alimentar într-o zonă centrală a municipiului Satu Mare.

Conform unui comunicat al IPJ Satu Mare, în jurul orei 03.15, patrula de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat și prins în flagrant delict un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Satu Mare, care ar fi comis o infracțiune de furt.

În fapt, acesta a spart pur și simplu un geam al magazinului alimentar Santec de pe str. Mihai Viteazu din municipiul Satu Mare și a pătruns în interior de unde a sustras mai multe bunuri, țigări și puținii bani găsiți în casa de marcat.

Echipa operativă s-a deplasat la locul indicat în sesizare pentru a efectua cercetarea la fața locului și au fost anunțate patrulele de ordine publică, din teren, de pe raza municipiului Satu Mare, care la scurt timp au prins persoana bănuită de furt și au identificat asupra acesteia bunurile sustrase.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.