Cum vrea Adrian Cozma să ia șefia Consiliului Județean Satu Mare? A făcut primul pas

Consilierul județean Adrian Cozma (PNL) nu vizează deloc candidatura la funcția de primar al municipiului Satu Mare, așa cum sunau zvonuri insistente. El vrea mai mult – să devină președinte al Consiliului Județean Satu Mare. În acest scop, el și-a anunțat oficial această intenție în cadrul PNL, urmând ca mai departe partidul să decidă dacă-l va desemna sau nu drept candidat oficial la șefia Consiliului Județean Satu Mare în cadrul alegerilor locale din iunie 2020.

Adrian Cozma a anunțat și pe contul său de Facebook intenția de a ajunge președinte al CJ Satu Mare:

“Mi-am depus candidatura în cadrul PNL pentru functia de președinte al Consiliului Județean Satu Mare. Cred că am acumulat experiență politică și administrativă în acești 8 ani, ca ales al județului în special, iar cu o echipă bine pregătită vom face lucruri bune pentru județul nostru.

A fost și este onorant să-i reprezint pe sătmăreni și o fac deschis și onest.

Ce am făcut ca și consilier o să fac și din poziția de președinte. Adică o să reprezint cu cinste și pricepere întreaga noastră comunitate. Avem nevoie de drumuri sigure, școli bune, spitale modernizate și de cultură urbană de calitate. Județul are nevoie de o piață modernă pentru producătorii locali și de o strategie unitară și eficientă în turism. Avem un județ frumos și merită promovat.

Alături de colegii mei pot da o altă dimensiune instituției și cred că vom găsi resurse financiare pentru problemele care ne așteaptă.

Sunt convins că împreună vom reuși.

În perioada următoare voi elabora un program de guvernare locală și voi prezenta principalele proiecte pe care vreau să le promovez în perioada care vine.

Mă voi consulta cu medici, profesori, antreprenori, tineri, funcționari, meseriași și alte categorii sociale pentru a înțelege cât mai bine ce așteptări au și care ne sunt prioritățile.

Satu Mare trebuie să își recîștige prestigiul și să fie din nou un punct de reper important pe harta Romaniei.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.