FOTO. Super-camioane exclusiv românești produse și cu muncitori din județul Satu Mare

Un antreprenor ambițios, încăpățânat și vizionar, Mircea Cirț, a îndrăznit să creadă că se pot produce – din nou – camioane foarte bune în România. În urmă cu jumătate de an, a fost impulsionat și motivat inclusiv de târgul Hanover Messe în Germania, cel mai mare și important târg european pe piața articolelor industriale. Avea deja – în cap și parțial în concretă derulare – proiectele sale, astfel că a început să folosească toate programele de sprijin pentru investitiții ale Guvernului României.

Săptămâna trecută, unul dintre visurile sale s-a realizat: au fost lansate basculantele și autobetonierele produse la Baia Mare. Produse unice prin concept și design. Proiectate pentru a fi robuste și exploatate intens în șantierele României. Produse inclusiv cu muncitori care fac zilnic naveta din Zona Codrului (județul Satu Mare) – adică din Crucișor, Valea Vinului, Poiana Codrului, Lipău și Pomi.

Următorul produs va fi autobuzul electric. Mircea Cirț afirmă că, în ciuda multor dificultăți, nu se va opri niciodată din a lansa noi proiecte. El a eliminat din vocabular cuvântul imposibil. La fel și echipa pe care o are la ATP Trucks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.