Comercianți sătmăreni, disperați de înmulțirea furturilor din magazine (galerie foto)

Tot mai mulți comercianți sătmăreni sunt de-a dreptul exasperați de ceea ce unii dintre ei numesc direct “creșterea explozivă a furturilor din magazine, mai ales din cele cu profil alimentar”.

Responsabilele a două magazine de pe Aleea Universului din cartierul Micro 16 din Satu Mare au pus, de câteva zile, afișe mari pe ușile de intrare pe care au scris avertismente cu litere de-o șchioapă.

Primul magazin aparține de firma sătmăreană Nicovid.

Al doilea, situat la câțiva zeci de metri de primul, face parte din lanțul de magazine alimentare La doi pași care este tutelat tot de firma Nicovid.

Responsabilele și vânzătoarele acestor două magazine au declarat pentru Sătmăreanul.net că se simt foarte deranjate de furturile care s-au înmulțit. “E adevărat că nu e vorba de valori mari, de regulă este vorba de produse gen biscuiți sau ciocolată și este clar că recurg la astfel de gesturi mai ales persoane fără adăpost cărora le este foame. Noi le mai dăm produse pe care le plătim din banii noștri, dar se pare că nu le ajunge. Și este frustrant să te trezești aproape zilnic cu minusuri atunci când faci calculele la sfârșitul zilei”, a afirmat una dintre vânzătoare. Conform surselor citate, astfel de avertismente există și în alte magazine alimentare din Micro 15 și Micro 17.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.