Când un Trabant concurează cu Mercedes și Triumph Spitfire (galerie foto-video)

Astăzi, 29 august 2019, în Piața Libertății din municipiul Satu Mare, din fața Catedralei Romano-Catolice, aproximativ 40 de mașini de epocă (adică mai vechi de 30 de ani) au pornit – de la ora 10 – în cursă pentru o ediție  din ”Raliul Carpați Retro”.

A început cursa mașinilor retro! Satu Mare – 30 august 2019

Gepostet von Sătmăreanul am Freitag, 30. August 2019

În cele două zile de concurs, participanții vor parcurge în regim deschis de circulație un număr de 400 km, câte 200 km în fiecare zi, vineri traseul desfășurându-se în Țara Oașului, unde vor putea fi admirate frumusețile geografice locale, inclusiv stațiunea turistică Luna Șes, iar sâmbătă, concurenții vor putea parcurge zona din sudul județului având ca punct de excepție o pauză de prânz în curtea castelului Karolyi din Carei.

Acest raliu contează pentru clasamentul Campionatului Național Retromobil.

Vor fi premiate atât autovehiculele care vor parcurge traseul de regularitate, dar și cele mai vechi mașini, cele cu cea mai mare, respectiv cea mai mică cilindree etc..

Automobilele pot fi vizionate, iar doritorii își pot face fotografii lângă acestea după ora 17:30 când revin în parcarea din centru.

Vehiculele vor mai putea fi admirate vineri între orele 13-15 la Valea Măriei, iar sâmbătă, în același interval orar, în fața Castelului Karolyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.