VIDEO COMPLET. Schimb dur de replici despre CSM, bani și acte în ședința de azi a Consiliului local Satu Mare

Ședința de azi, 29 august 2019, a Consiliului Local Satu Mare s-a desfășurat pașnic – cu o excepție notabilă. S-au votat, fără controverse, printre altele, proiectele de hotărâri referitoare la atribuirea numelui regretatului Rudolf Fatyol pentru părculețul de lângă Turnul Pompierilor din municipiul Satu Mare, aprobarea acordului de parteneriat între Serviciul de Asistență Socială al primăriei sătmărene cu Asociația catolică Caritas, acordarea de bani pentru ca TRANSURBAN să încheie un contract de asistență juridică și cheltuielile necesare pentru modernizarea infrastructurii educaționale la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși.

Spiritele s-au mai încins atunci când a fost discutat proiectul referitor la rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Satu Mare, în această rectificare fiind cuprins și Clubul Sportiv Municipal (CSM) Satu Mare a cărui secție de fotbal tocmai a fost pedepsită de Federația Română de Fotbal pentru că nu s-a achitat la timp o garanție de 20.000 de lei. Protagoniști ai schimbului de replici au fost: consilierul local Ciprian Crăciun, primarul Gabor Kereskenyi, președintele CSM Vasile Fogel și viceprimarul Adrian Albu.

Evident, rectificarea bugetară – cu tot cu alocarea suplimentară de bani pentru CSM – s-a votat în final datorită majorității UDMR-PNL din Consiliul local Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.