Muzică, show pentru copii, filme – festivalul LA DÂMBURI. Programul integral al evenimentului

Asociația SamStudia – Organizația tinerilor și studenților sătmăreni, alături de voluntarii săi revine cu o nouă ediție a festivalului LA DÂMBURI, ce va avea loc în perioada 30-31 august, în parcul UFO, situat în cartierul Micro 17 din Satu Mare.

Aflat la cea de-a șasea ediție, festivalul La Dâmburi continuă să revitalizeze și să dea culoare parcului UFO atât prin artă, tineri și energie pozitivă, cât și prin multitudinea de activități și evenimente menite să vă stimuleze starea de bine.

Programul integral al festivalului

Astfel, la categoria muzică, vineri 30 august, începând cu ora 17:00 avem plăcerea de a-i vedea la Scena Principală pe Șerban Darius & Trupa Stil, Shorty, Astroprimate, Front, Ska-nk, seara fiind închisă de senzaționalul Shiver Show. În data de 31 august, începând cu ora 17:00, ni se vor alătura Pumi, Rikz, Funk You!, Estinca, Madliquid și Gojira & Planet H care vor pune punct festivalului din acest an cu un spectacol despre care vă veți aminti cu drag.

În ambele zile, începând cu ora 18:00, ne vom delecta la scena UFO oferită de Stimulating Frequencies, cu muzica electronică a unor DJ sătmăreni și nu numai, precum Fluke , Mimecue, Nexus (Alba), Mishu, Ask, Off This Universe și Deac Roland.

În ambele zile se va organiza câte un after-party, începând cu ora 23:00 la Gravel Room în colaborare cu Gravel Garden , unde v-am pregătit două scene, alături de Balint:z (Arad), Memphys (Alba), Reforge (Alba), Manjira, Pumi, Shtoots, Nigel (București), Outline, Rikz, Definition, Mishu, themothandthemoon și Hell:SD.

 

Ca în fiecare an, îi invităm pe cei mici să ia parte la jocurile organizate atât în parc împreună cu Beard Brothers Satu Mare, cât și la clasicul concurs ‘Rege pe Deal’, care va provoca tinerii cu diferite activități menite să sporească voia bună. Pe câștigători îi așteaptă surprize mișto #ladamburimerch. Standul “Adoptă o carte”, realizat în parteneriat cu biblioteca Județeană Satu Mare, va fi și anul acesta prezent, astfel amatorii de lectură se vor putea delecta sub soare ca și până acum.

Nu în ultimul rând, echipa Cineplexx Satu Mare a pregătit o grămadă faină de surprize pentru amatorii de film, și nu numai. Căutați-i prin parc!

Echipa La Dâmburi din acest an este formată din peste 60 de voluntari care lucrează de zor pentru a readuce experiența unică marca La Dâmburi, pe retinele, timpanele și mai ales în inimile dumneavoastră.

“Hai să facem dâmburile să vibreze!” este principalul mesaj al organizatorilor.

Acest proiect este realizat de către SamStudia cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, al Primăriei Satu Mare prin Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, al Direcției Județene pentru Sport și Tineret, al Asociației Economice Germano-Române pentru Regiunea de Nord-Vest, PRO Music Stage, Caravana Jagermeister, CINEPLEXX, SavElectro, Apaserv Satu Mare, Fușle Security, Hotel Alma Spa, Nagy Textile, Florisal, Design Service, Zeppelin Pub, Informația Zilei și Informația TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.