Hoață din locuință în vârstă de 10 ani. Cum a aflat unde este “jackpot”-ul

Poliţiştii efectuează cercetări față de o minoră, de 10 ani, din localitatea Sărăuad, bănuită că ar fi sustras o sumă de bani din locuința unei persoane din aceeași localitate.

 Poliţiştii din cadrul Poliției oraș Tășnad au fost sesizați la data de 23 august a.c., cu privire la faptul că din locuința unei persoane din localitatea Sărăuad, persoane necunoscute ar fi sustras 900 de euro.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au identificat persoana bănuită că ar fi sustras suma de bani ca fiind o minoră, de 10 ani, din aceeași localitate, care profitând de faptul că știa că persoanele vătămate sunt plecate la muncă iar din discuțiile purtate cu copii acestora la joacă a aflat de locul unde își țineau aceștia banii, a intrat în locuința lor și a sustras 900 de euro.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare îi sfătuiește pe părinți să își învețe copii să nu ofere date personale despre ei sau familia lor nici unei persoane, indiferent dacă este străin sau o persoană cunoscută, și să fie vigilenți!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.