Cu alcool, bată-l vina, au condus ieri mașina. Acum nu mai conduc nimic

Trei bărbați de 33, 36, respectiv 40 de ani, au fost prinși în flagrant delict la data de 26 august a.c., de polițiștii rutieri sătmăreni, în timp ce se aflau la volanul unor autoturisme fără permis de conducere sau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel polițiștii Biroului Rutier Carei au depistat la data de 26 august a.c., un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Urziceni, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere și având o concentrație alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au identificat pe raza comunei Apa, un șofer, de 36 de ani, din județul Bistrița, care conducea un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Iar polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat pe strada Botizului din municipiul Satu Mare un conducător auto, de 40 de ani, din comuna Medieșu Aurit, care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.