Premierul Viorica Dăncilă (PSD) și-a început campania electorală la Racșa. Însoțită de cinci miniștri (foto-video)

Președintele PSD, primul ministru Viorica Dăncilă a venit azi în comuna Racșa (județul Satu Mare) pentru a marca declanșarea campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale din noiembrie 2019. Însoțită de cinci miniștri, Viorica Dăncilă a fost primită cu aplauze, pâine, sare și pălincă. 

Cei cinci miniștri care au însoțit-o pe Viorica Dăncilă în acest prim pas al campaniei electorale prezidențiale au fost: Sorina Pintea (Sănătate), Eugen Orlando Teodorovici (Finanțe), Mihai Fifor (Interne), Petre Daea (Agricultură) și Gabriel Leș (Apărare).

,,Vreau să vă mulțumesc pentru primirea călduroasă. Modul în care ne-ați primit dumneavoastră azi ne-a dat mai mult curaj și cred că începerea strângerii semnăturilor de aici, de la Racșa, îmi va purta noroc. Vă promit că pe 25 noiembrie mă întorc ca președinte”, a afirmat premierul Viorica Dăncilă după ceremonialul de primire cu pâine, sare și pălincă oficiat de primarul comunei Racșa, Toma Betea, și de președintele organizației județene PSD, Aurelia Fedorca.

Primul care a semnat pentru candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențialele din acest an a fost ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici. Lista minișrilor semnatari a fost încheiată de Gabriel Leș, ministrul Apărării.

Viorica Dăncilă (PSD) se lansează în campania electorală de la Racșa, județul Satu Mare – 25 august 2019

Președintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, și-a lansat azi la Racșa (județul Satu Mare) campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale 2019. Ea a fost însoțită de miniștri de la Finanțe, Interne, Agricultură, Sănătate și Apărare. www.satmareanul.net

Gepostet von Sătmăreanul am Sonntag, 25. August 2019

După câte o scurtă vizită în două case oșenești din Racșa, premierul Viorica Dăncilă și-a luat rpmas bun și a promis că va reveni în localitate în calitate de președinte al României.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.