Un autobuz al TRANSURBAN a luat foc, șoferul a fost grav rănit. Pompierii au răspuns rapid, chiar și la exercițiu (galerie foto)

Un apel la numărul 112 anunța azi ,la ora 11:00, izbucnirea unui incendiu la un autobuz în momentul în care acesta se retrăgea la autobază și posibilitatea ca șoferul să fie rănit în încercarea de stinge focul cu mijloacele de primă intervenție.

La adresa indicată s-au deplasat rapid mai multe echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare intervenind concomitent pentru localizarea și stingerea incendiului, respectiv pentru acordarea primului ajutor medical unei victime găsite în interiorul autobuzului, care a suferit o intoxicație cu fum.

Din fericire, acesta a fost doar scenariul unui exercițiu.

Pentru că pompierii trebuie să fie mereu pregătiți se antrenează încercând identificarea celor mai variate scenarii posibile. Mai ales că s-a întâmplat într-adevăr, anii trecuți, ca o serie de autobuze ale TRANSURBAN Satu Mare să ia foc în mers – deci era firesc ca pompierii să se antreneze luând în calcul și un astfel de scenariu.

Prin astfel de exerciții, ISU Satu Mare se asigură, o dată în plus, că pompierii sunt realmente bine pregătiți să facă față cu succes oricăror situații neașteptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.