Probleme din Viile Satu Mare și Turț, în atenția prefectului Darius Filip

Trei cazuri au fost prezentate prefectului Darius Filip în audienţele susţinute azi, 20 august 2019, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţul Satu Mare.

Două persoane au reclamat diferite probleme cu administraţia locală din comuna Viile Satu Mare, una dintre ele privind nerealizarea unei anchete sociale pentru fiul său bolnav, iar alta a evidenţiat lipsa unui punct sanitar, chiar şi temporar pentru sătenii din Tireac. În ambele cazuri, prefectul a dispus efecturea unor verificări în teren.

Al treilea caz este cel al unei familii din comuna Turţ, familie care a investit în realizarea unei construcţii cu destinaţie sală de nunţi, dar care s-a lovit acum de lipsa acordului vecinilor pentru continuarea investiţiei. Cazul este pe rolul instanţei judecătoreşti, iar soluţia dată va fi cea aplicată de către autorităţile locale.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu se întâlneşte săptămânal, în audienţe, cu persoanele care doresc rezolvarea unor probleme întâmpinate la nivelul administraţiei locale, oferind soluţiile legale în cazurile care ţin de competenţa instituţiei pe care o conduce.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.