Primăria Satu Mare și gunoaiele – FLORISAL să strângă tot, Poliția locală să patruleze la tomberoane (foto)

Primarul Kereskenyi Gabor a anunțat, recent, că se dorește un nou operator de salubrizare în municipiul Satu Mare. FLORISAL se face, brusc, că plouă. Și parcă își face treaba tot mai apatic. De la anunțul actualului edil-șef al Sătmarului încoace, a mai început, tot brusc, o altă ploaie: cu reclamații despre foarte proasta activitate a FLORISAL. Atât de multe reclamații încât pe contul de Facebook al Primăriei Satu Mare a apărut următorul text cu tonuri discret-ultimative (nu ne legăm de micile incorectitudini gramaticale pentru că nu putem avea pretenția asta de la instituția condusă de UDMR-PNL):

“Toți ne dorim un oraș mai curat, însă imaginile primite de la sătmăreni, arată clar că unii cetățeni nu cunosc regulile elementare pentru a păstra curățenia în jurul punctelor de colectare a deșeurilor! Primăria municipiului Satu Mare a cerut operatorului de salubritate să curețe și să igienizeze și spațiile din jurul punctelor de colectare și Poliției Locale să-și intensifice controalele în zona acestor puncte de colectare a deșeurilor menajere.

Totodată facem un apel cetățenilor să nu mai arunce gunoaie lângă tomberone și să anunțe de îndată operatorul de salubrizare pentru a indica adresa exactă și numărul punctului de colectare pentru ca operatorul să intervină ! Doar împreună putem păstra curățenia în orașul nostru.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.