Incendiu la o casă de locuit din Remetea Oașului. Intervenție cu 11 pompieri (galerie foto-video)

Ieri, la ora 13 :15, pompierii din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Remetea Oașului.
La fața locului s-au deplasat 11 pompieri cu 2 autospeciale de stingere, reușind să lichideze rapid toate focarele.

Incendiu la o casă de locuit din Remetea OașuluiIeri, la ora 13 :15, pompierii din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Remetea Oașului.La fața locului s-au deplasat 11 pompieri cu 2 autospeciale de stingere, reușind să lichideze rapid toate focarele.Cauza probabilă a izbucnirii acestui incendiu a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere, echipajul de poliție prezent la fața locului stabilind circumstanțele producerii evenimentului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale (au ars: mobilier, articole textile și acte).

Gepostet von ISU SATU MARE am Montag, 19. August 2019

Cauza probabilă a izbucnirii acestui incendiu a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere, echipajul de poliție prezent la fața locului stabilind circumstanțele producerii evenimentului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale (au ars: mobilier, articole textile și acte).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.