Cine zicea că nu se fac asfaltări în județ? Dar nu, nici vorbă să fie „autostrada Codrului” (galerie foto)

Potrivit unui comunicat, lucrările de reabilitare derulate de Consiliul Județean Satu Mare pe drumul județean DJ 194C Botiz, au intrat în faza de asfaltare. Pe un tronson de 500 de metri, pe direcția de mers dinspre Satu Mare spre DN 19 Botiz, a fost așternut stratul de balast stabilizat, iar astăzi se așterne stratul de mixtură asfaltică. După finalizarea lucrărilor pe acest sens, vor fi începute aceleași categorii de lucrări de reabilitare pe sensul de mers opus.

Și pe drumul județean DJ 195, pe porțiunea dintre Viile Satu Mare și Tătărești, s-a început așternerea stratului de bază de mixtură asfaltică, după ce zilele trecute a fost realizată lărgirea părții carosabile și așternerea de balast și piatră spartă.

Numai „autostrada Codrului” nu se reabilitează, doar se… întreține. Motivul invocat de Consiliul Județean este acela că nu are dreptul să se apuce de muncă serioasă pe aceste drumuri pentru că este în procese cu firma – acum în insolvență – Tehnic Asist (cea care, anterior, câștigase licitația pentru punerea la punct a șoselelor din zonă). Până nu se gată treaba din tribunale, nu se gată nicicum nici „autostrada Codrului”. Că de oamenii din zonă cui îi pasă?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.