Sute de locatari ai unui bloc din Satu Mare, avertizați de autorități să ocolească singura intrare în imobil (galerie foto)

Autoritățile locale sunt permanent și insistent preocupate de starea de bine a tuturor locuitorilor municipiului Satu Mare, fără excepție de gen, naționalitate, profesie, stare locativă și număr la pantofi. Acest aspect este bine cunoscut de toți sătmărenii plini de infinite efluvii de recunoștință pentru conducerea UDMR-PNL a Primăriei, evident.

De exemplu, sătmărenii care locuiesc într-unul din cele două mari “bloace” de garsoniere de la Burdea (la intrarea pe B-dul Cloșca) citesc de câteva ori pe zi și cu mare drag, de aproape trei ani de zile, plăcuța de la intrarea în imobil prin care sunt avertizați de autoritățile locale că riscă în orice moment să-și ia în cap vreun vechi element decorativ care ar putea să se desprindă de pe fațadă. Dacă ar lua ad literam ce scrie pe plăcuță, locatarii acestui bloc ar trebui să ocolească neapărat singura intrare în imobil.

Grija Primăriei Satu Mare pentru siguranța continuă și starea de bine a sutelor de locatari din acest bloc urmează să se manifeste, desigur, printr-un viitor program de reabilitare a imobilului (și a celuilalt, similar, din imediata vecinătate). Cândva, în viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.