Un pompier sătmărean și-a riscat viața pentru a evita riscul unei explozii. Incendiu urât din cauza unei țigări (galerie foto-video)

Un incendiu izbucnit în localitatea Livada, în noaptea de 14 spe 15 august 2019, a mai oferit un exemplu despre riscurile – uneori potențial mortale! – la care se expun pompierii sătmăreni în timpul unei intervenții. În acest caz, riscul era reprezentat de o butelie cu gaz pe care un pompier a scos-o din flăcări pentru a evita producerea unei (oricând posibile) explozii.

Mai exact, 16 pompieri militari și 8 pompieri voluntari au intervenit în această noapte pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Livada.
Evenimentul a fost anunțat la ora 01:30, iar la sosirea forțelor de intervenție, întregul imobil era cuprins de flăcări. Pentru limitarea și stingerea incendiului pompierii au acționat cu 4 autospeciale de stingere. Din fericire, proprietarii au reușit să iasă la timp din casă, astfel că nici o persoană nu a fost rănită. Intervenția pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor a durat aproximativ 3 ore.

Intervenție pompieri ISU Satu Mare – stingere incendiu Livada

Pompieri sătmăreni intervenind pentru stingerea unui incendiu în Livada – 15 august 2019

Gepostet von Sătmăreanul am Donnerstag, 15. August 2019

Cauza probabilă: efectul termic al țigării (fumatul fără respectarea măsurilor specifice).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.