Șeful Consiliului Județean și alții de la Protecția Copilului au însoțit 20 de copii nevoiași invitați în Germania (galerie foto)

Potrivit unui comunicat al Consiliului Județean Satu Mare, comunitatea Evanghelică din Hilbeck-Germania, a găzduit timp de două săptămâni un grup de 20 de tineri din Halmeu, printre care și 8 copii din Centrul de Plasament “Floare de Colț” din localitate.
Au fost două săptămâni pline de activități într-o Tabără de Vară în cadrul căreia copiii s-au bucurat de diverse activități educative, sociale și recreative, totul culminând cu participarea la o importantă sărbătoare a comunității din Hilbeck, în cadrul căreia a fost prezentat și un raport privind rezultatele proiectelor sociale în care a fost implicată această comunitate din Germania, prin donațiile oferite comunității din Halmeu și Centrului de Plasament “Floare de Colț”. La acest eveniment a fost invitată să participe și o delegație a Consiliului Județean Satu Mare și a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare. 


Parteneriatul dintre cele două comunități, Halmeu și Hilbeck, se desfășoară cu succes încă din anul 1990, Comunitatea Evanghelică din Hilbeck implicându-se anual în finanțarea proiectelor Centrului de Plasament “Floare de Colț”, dar și a altor proiecte inițiate de comunitatea din Halmeu.

P.S.  Comunicatul la care am făcut referire în articol a fost ȘTERS imediat după ce Sătmăreanul a scris despre faptul că Pataki Csaba – președintele Cobnsiliului Județean Satu Mare -, Mariana Dragoș – directoarea de la Protecția Copilului, protejata conducerii CJ – și alți funcționari publici cu statut de șefi au făcut și ei o excursie în Germania profitând de invitarea copiilor.

Un Comentariu la "Șeful Consiliului Județean și alții de la Protecția Copilului au însoțit 20 de copii nevoiași invitați în Germania (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.