Organizatorii Zilelor Culturii Maghiare aduc la Satu Mare DJ de la ELECTRIC CASTLE

La Zilele Culturii Maghiare din acest an va fi amplasată și o scenă Yoda Yoga, unde DJ din Transilvania vor mixa muzică, asigurând o atmosferă incendiară de petrecere. Organizatorii celui mai așteptat festival din regiune se pregătesc pentru evenimentul din acest an cu o mare varietate de programe și o adevărată cavalcadă de genuri muzicale.

În fiecare an, organizatorii PMN se străduiesc să impresioneze publicul cu o gamă diversificată de genuri muzicale pentru toate gusturile. Prin urmare, pe scenă vor evolua cei mai buni interpreți și formații, dar pe lângă concertele clasice, obișnuite, ne vom pregăti și pentru acest an cu o noutate aparte. Pe scena Yoda Yoga vor fi prezenți doi DJ ardeleni tineri, dar cu atât mai talentați și, cunoscându-le performanțele anterioare, putem fi siguri că băieții vor reuși să facă și în Satu Mare o petrecere de neuitat”, a declarat Barta Zoltán, coordonatorul programului.

Petrecerea de vineri seara, 23 august, de la 22:30, va fi în sarcina dj-ului de origine clujeană, Német Előd sau DJ Dodo, așa cum îl știu cei mai mulți. Artistul își alege întotdeauna cum multă grijă grupajele de piese, pentru ca apoi prin producțiile sale să ofere publicului o experiență fantastică, de neuitat. În anii trecuți DJ Dodo a cucerit și publicul  unor festivaluri precum Electric Castle, Untold, Vibe și Double Rise, dar a fost pe scenă și cu interpreți precum German Borrowed Identity, englezul Pillowtalk, James Zabiela, Sam Divine sau chiar Dub Pistols. Totodată a avut șansa să performeze și alături de olandezii Kraak și Smaak, Iamyank sau Infraghanfi.

Sâmbătă merită să reveniți la scena Yoda Yoga, deoarece petrecerea continuă după miezul nopții cu DJ Smoothnoise. Smoothnoise, alias Henter Hunor, a decis la jumătatea anului 2010 să studieze mai aprofundat muza artei sale vizuale, muzica. În general, preferă muzica electronică sofisticată din care nu lipsesc sunetele instrumentale, vocalizele care îți dau fiori, ritmurile puternice, fracționate și basul profund. El și-a dovedit deja unicitatea și capacitatea de performanță pe scena Electric Castle, dar numele său nu este străin nici pentru cei care participă în mod regulat la faimoasele petreceri studențești.

Organizatorii promit, deci, două seri de neuitat datorită tânărului DJ, dar între cele două petreceri va merita să vizitați și celelalte locații de desfășurare a Zilelor Culturii Maghiare, deoarece pretutindeni participanții la Zilele Culturii Maghiare sunt așteptați cu o mare varietate de programe și concerte, în perioada 20-25 august.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.