FOTO/VIDEO. Copaci supraviețuitori din cartierele Sătmarului, tăiați fără milă! Anterior, primăria “a decis” altfel soarta unuia

Primarul Gabor Kereskenyi adoră betoanele. Prietenii știu de ce. Betoanele sunt deranjate de tot ce e spațiu verde, oricât de minuscul, iar copacii care au mai rămas reprezintă o sfidare intolerabilă, ca o declarație de război. Prin urmare, pas cu pas, zi de zi, gurile de oxigen public reprezentat de copaci sunt înlăturate. Fără tam-tam. Pentru ca adoratele betoane cu nume determinat să se poată extinde. Pas cu pas, zi de zi. Din bani publici. Și, iar, prietenii știu de ce.

Mai ieri s-a făcut propagandă că “Primăria Municipiului Satu Mare a luat decizia de a nu tăia copacul aflat pe str. Lovinescu, colț cu str. I.C Brătianu.

Chiar dacă există toate avizele pentru tăiere de la APM, copacul fiind într-o stare precară”.

Realitatea nepropagandistică este că în cartierele sătmărene se taie copaci care nu erau deloc într-o stare precară. Nu se mai pomenește nimic-nimic nici de vreun aviz al Agenției de Protecția Mediului. La fel cum se ignoră, cu aroganță caracteristică, faptul că acei copaci care au fost tăiați fără milă au fost plantați, cu ceva ani în urmă, tocmai de locatarii din zonă. Pentru că Primăria Satu Mare, actualmente condusă heirupistic de grupări UDMR-PNL, nu taie copacii plantați prin neasemuita-i grijă – pe simplul motiv că nu a plantat nici unul niciodată.

Iată câteva dovezi foto-video care susțin afirmațiile de mai sus. Deocamdată e vorba doar de cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare.

In ce lume traim oameni buni? Nu ajunge ca ni se tau padurile? Acuma se tau si copacii plantati de noi locatari!

Gepostet von Spiller Antal Patrik Eva am Mittwoch, 7. August 2019

În cazul copacului de pe bulevardul Ion I.C. Brătianu, Primăria Satu Mare “a decis” să nu lase drujbele să se apropie de el. În cazul copacilor din cartierele sătmărene s-a decis altfel, din câte se vede.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.