Cui să te plângi dacă-ți iei, nevinovat, un roi de pietriș în parbriz? (foto)

Un (doar aparent) fapt divers a fost semnalat de unul dintre colaboratorii constanți ai Sătmăreanul.net. La intersecția dintre str. Energiei și Drumul Careiului se întâmplă un fenomen de împrăștiere. De câte ori camioanele supraîncărcate cu balastru sau nisip ies de pe Energiei pentru a circula pe Careiului, se tot pierde din încărcătură. Fie pentru că respectivele camioane nu au prelate de protecție, fie pentru că sunt prea încărcate și balastrul dă pe din afară de fiecare dată cînd șoferul dă în gropi, fie pentru că bena câte unui camion pur și simplu nu se mai închide etanș. Dacă ar fi iarnă, s-ar putea vorbi de tentative de susținere voluntară a campaniilor de deszăpezire.
Și uite așa, cam de fiecare dată când  trece o mașină mai în viteză peste foarte-prematurul strat antiderapant, se mai întâmplă ca vehiculul de pe celălalt sens să-și ia nițel pietrisul în parbriz.
Colaboratorul Sătmăreanul.net are și o propunere concretă de soluționare a problemei: “în  Cluj a fost cazuri de acest gen, dar au găsit șoferii datorită supravegherii cu camere video si i-au sancționat.”  E adevărat, însă, că la Cluj chiar există autorități locale.
sursa foto: Nicu Cusca Dancio

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.